AMPLASAMENTUL

Amplasamentul este situat la ieșirea din municipiul Botoșani, către Dedeman, vis-a-vis de Parcul de agrement Cornișa, într-o zonă verde și liniștită, acesta fiind adresat tuturor celor care îndrăznesc să creadă că pot avea o locuință modernă, construită de o echipă responsabilă.
Prin poziționare, arhitectură și structură, se oferă un confort sporit, iar prin calitatea și aspectul propus vom oferi nesfârșite posibilitătți de a crea spații personalizate, care să corespundă perfect gusturilor clienților noștri.

BLOCURILE

X APARTAMENTE

Blocul conține apartamente cu suprafețe generoase, comparativ cu cele clasice actuale (garsonieră de 40mp util, apartamente cu 2 camere cu 67mp util, apartamente de 3 camere cu 85mp util, apartamente de 4 camere cu 93mp util, dar și penthouse cu peste 100 mp util).
Apartamentele complexului residențial sunt repartizate pe 2 scări cu 2 etaje, respectiv și etaj 3 retras, dotate fiecare scară cu lift care poate deservi și persoane cu handicap, disconfortul creat de urcarea pe trepte dispărând.

TRASARE

PREVIZUALIZARE

PROCESUL DE CONSTRUIRE

VEZI ȘI ALTE PROIECTE

CARTIERUL BENMAR

SEDIUL PROFI-IZO.BEK

LIDL ÎMPĂRAT TRAIAN

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ